Vårt ønske er å bidra til å realisere små og store drømmer. Vi ønsker primært arenaer for barn og unge, der alle har en mulighet til å delta, helt uavhengig av økonomi og bakgrunn. Organisert aktivitet bidrar til vennskap og samhold - og ruster en oppvoksende generasjon til å forstå hverandre, ta vare på hverandre og høste erfaringer som er nyttige langt inn i voksenlivet.

Like muligheter for alle!

Om GiKort.no

Salg av kort som dugnadsform strekker seg nesten ti år tilbake i tid. I dagens marked, med et stort utvalg dugnadsprodukter, ønsker vi i GiKort.no å tilføre noe ekstra - og å være et foretrukket alternativ til andre type dugnader.

Vi strekker oss langt for å levere et høykvalitetsprodukt for sluttkunden. Det vil si at vi hele tiden jobber med produktutvikling og forbedring, for å gjøre sluttkunden fornøyd - og produktene våre enkle å selge.

Vi vet at "one size" ikke passer alle. Med vår skreddersøm kan våre kunder velge akkurat hvilke kort deres kortpakke skal bestå av, og akkurat den mengden produkter de ønsker å selge. Fortjenesten våre kunder sitter igjen med er blant de aller beste på markedet - det har vi sørget for gjennom vår nitidige kvalitetssikring og et sterkt press på våre egne marginer.

Service er også en viktig pilar for oss i GiKort.no - vi ønsker at våre kunder skal lykkes, og vi vet at våre kundegrupper er forskjellige. Med erfaring og kompetanse på området, veileder vi våre kunder til å sette sammen en akkurat passe stor dugnad for den enkelte gruppe - slik at gjennomføringen blir gøy og fortjenesten solid.