topp.jpg

Lions Norge valgte GiKort

Lions er en serviceorganisasjon med 1,4 millioner medlemmer i over 200 land.

Lions Norge skal gjennom Røde Fjær-aksjonen 2020 samle inn penger til Lions Familiehus ved Beitostølen Helsesport­senter. Innsamlingsaksjonen starter allerede nå i 2018 og varer til midten av november 2020.

Lions Røde Fjær er den største, landsomfattende innsamlingsaksjonen til Lions
og gjennomføres hvert femte år. «Én handling er bedre enn 1000 gode tanker». Slik tenker medlemmene i Lions.

Denne gangen valgte Lions å lage Røde Fjær kort sammen med GiKort.no.

- Vi har valgt å inngå et samarbeid med GiKort fordi de presenterte et konsept som var unikt og som vi umiddelbart falt for. GiKort har også det samme verdigrunnlaget som oss i Lions. Inkludering av alle, uavhengig av økonomi,

LionsSTC_Liten.jpg

Fra venstre: Werner Kling (GiKort), Kari Sandøy-Jarman (Guvernørrådsleder Lions), Gry Hege Thorslund (GiKort) og Hroar Thorsen (Generalsekretær Lions)

bakgrunn og kultur. Vi er glade for samarbeidet med GiKort og gleder oss til en spennende og god Røde Fjær-aksjon, sier Generalsekretær, Hroar Thorsen.

Aksjonen startet på Beitostølen 16. november, og fikk umiddelbar god respons fra både medlemmer og publikum.

 

- Vi er ydmyke og stolte over tilliten vi har fått fra Lions. Dette er en avtale vi setter svært stor pris på, da vi ser på Lions som en av de flinkeste i klassen når det gjelder humanitært arbeid i Norge og ellers i verden. Vi ønsker å sørge for at dette blir et godt og tett samarbeid, og vi vil gjerne bidra til at Lions Røde Fjær-aksjonen blir lagt merke til i hele Norge. Dette støtter vi 100 % og håper at andre også vil støtte denne aksjonen, oppfordrer daglig leder i GiKort.no, Gry Hege Thorslund.

Enkeltkort_Lions_Tosidig.jpg
Enkeltkort_Lions_Tosidig2.jpg

Klikk på kortene for å lese mer (PDF)