Jobbe hos oss?

Deltidsselger - dugnadskort. Høy provisjon!
 

GiKort.no søker en serviceorientert selger til salg av spennende dugnadsprodukter, til alt fra idrettslag og frvillige organisasjoner til russ. Ditt primære arbeidsverktøy vil være telefon, men det vil også være en del møtevirksomhet.

Salgserfaring forutsetter vi at du har, og det vil også være en fordel om du har erfaring med salg til organisasjoner og idrettslag. Som person må du være strukturert, du forstår at det å ha fokus på kunden gjennom hele prosessen, er viktig. Dette er da hele veien fra første kontakt til gjennomført dugnad - for vi vet at en fornøyd kunde, er en kunde som kommer tilbake.

I tillegg til å jobbe med eksisterende kundeportefølje, ønsker vi at du er i stand til å bygge opp din egen. Du må kunne jobbe selvstendig, være utadvendt og interessert i menneskene vi leverer til. Det er en stor fordel om du har et godt nettverk og gjerne bakgrunn/erfaring innen barne- og ungdomsaktivitet.

Kan du i tillegg svare ja på punktene som står under her, så er du kanskje akkurat den vi ser etter! 

  • Har du en plettfri vandel (krav)?

  • Forstår du salg?

  • Mener du selv at du har en utpreget serviceinstilling?

  • Klarer du å se muligheter der andre ser utfordringer?

  • Er du utadvendt, nøyaktig, positiv og kreativ?


Arbeidssted: Oslo/Akershus.

Rett kandidat har store muligheter til en meget god inntekt og vil kunne ha mulighet til å bistå selskapet i større grad på sikt. Det vil kunne innebære administrative oppgaver, markeds- og strategiarbeid, samt produktutvikling.

Lønn: Provisjonsbasert
Arbeidstid: Etter avtale
Søknadsfrist: Søknader vurderes fortløpende

Kontrakt med oss forutsetter plettfri vandel .

Har du spørsmål, ta kontakt med Werner Kling, werner@gikort.no, tlf. 932 45 325.
Søknad og CV sendes til post@gikort.no.

 

Les mer om oss og våre produkter på Gikort.no.

GiKort.no har som visjon å alltid levere de beste dugnadsopplevelsene. Det skal prege alt vi gjør og de løsningene vi leverer!

Vi vet at kvalitet og fortjeneste er nøkkelen til fornøyde kunder, men det er ikke nok å fortelle våre kunder at våre produkter er bra. Kundene våre skal oppleve noe positivt hele veien til målet, fra første kontakt til dugnaden er gjennomført.

GiKort.no er et verdidrevet selskap. Vi er opptatt av å levere kvalitetsprodukter og ønsker å bidra til at nettopp lag, foreninger, grupper og andre skal kunne nå både små og store mål gjennom en enkel og lønnsom dugnad. Sammen med oss.